Uslovi odlični, volja postoji - sledi ''preznojavanje''...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.06.2012.
21:45
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Bez Nemanje Tomića i Stefana Šćepovića, fudbaleri Partizana doputovali su danas na Taru, gde će u narednih desetak dana obaviti bazični deo priprema za narednu sezonu. Trener Vlada Vermezović najavljuje žestok ritam rada, a za uslove koje će imati njegova

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas su u popodnevnim časovima doputovali na Taru, gde će do 26. juna obaviti glavni deo priprema kad je u pitanju fizička sprema.

Prvi utisci trenera Vladimira Vermezovića o onome što su crno-beli zatekli na Tari bili su veoma povoljni, pa trener Partizana smatra da će njegovi igrači imati sve uslove da se na najbolji način spreme za novu sezonu.

''Tara je idealno mesto za pripreme. Imamo dobar smeštaj, odlični su uslovi za treninge, tu su i trim staza, bazen, teretana... Nemamo razloga da tražimo bolje od ovoga'', poručio je Vermezović.

Prema njegovom programu rada, fudbalere Partizana očekuje jutarnji rad u teretani, sledi trim staza, a u popodnevnim časovima će se raditi sa loptom.

Vermezović je svestan da crno-beli ulaze u ''najdosadniji'' deo priprema, ali ne sumnja da će svoj plan i program rada ispuniti na najbolji način.

Među putnicima na Taru danas nije bilo Nemanje Tomića i novajlije Stefana Ščepovića.

''Tomić je dobio slobodno do ponedeljka, kada će doći na Taru, a Stefan Šćepović je otišao na bračno putovanje'', objašnjava Vermezović.


Ne propustite