Uslovi odlični, zašto da i igra ne bude takva? (19:45h)

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.07.2012.
23:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaleri Partizana u sredu uveče u Larnaki imaće prvo pravo iskušenje od starta nove sezone. Meč protiv AEL-a će dati jasan nagoveštaj koliko su želje šampiona Srbije za plasmanom u Ligu šampiona realne.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekspedicija Partizana danas je osetila deo atmosfere u Larnaki, a ono što su crno-beli imali prilike da vide daje im dodatni razlog da veruju u povoljan rezultat.

Na uslove na terenu se ne mogu požaliti, ni vrućina nije tako velika kako se u prvi mah učinilo, pa ako izuzmemo bučnu podršku koju će imati domaći igrači, šampion Srbije neće moći da u nekim drugim stvarima, osim u svojoj igri, traži razloge za eventualni neuspeh.

Na taj način razmišlja i trener Vlada Vermezović.

''Atmosfera u našoj ekipi je odlična, a večerašnji trening iskoristili smo da vidimo kakav je ambijent i da osetimo teren. Trava je odlična, mnogo bolja nego na Malti, pa nema nijednog razloga da ne odigramo dobro'', uveren je Vermezović.

Trener Partizana otkriva i određene mane koje je uočio kod rivala u trećem kolu kvalifikacija za LŠ.

''Kad prime gol, teško se vraćaju iz minusa i pokušaćemo da iskoristimo tu njihovu manu. AEL preko 40 godina nije igrao u Evropi, a prošle sezone nikada nisu preuzimali ulogu favorita. Sada se to malo promenilo, ne znam da li je razlog strah ili nešto drugo'', ističe Vermezović i dodaje da je u pripremi meča imao i pomoć trenera APOEL-a Ivana Jovanovića.

Startnih jedanaest nije želeo da otkriva ni novinarima, čak ni igračima, ali smatra da oni već mogu da naslute ko će početi utakmicu.

Duel u Larnaki igra se od 19:45 časova po našem vremenu.


Ne propustite