Uspešan Boašov debi, ali uz mnogo sreće!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.03.2014.
18:26
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Zenita trijumfovali su danas na debiju novog trenera Andrea Viljaša Boaša, u utakmici 22. kola Premijer lige Rusije. Tošićevv CSKA mnogo ubedljiviji protiv Anžija.

fc-zenit.ru
fc-zenit.ru

Povezane vesti

U prvoj prvenstvenoj utakmici pod vođstvom novog trenera Andrea Viljaša Boaša, Zenit je na svom terenu savladao Krila Sovjetov sa 2:1, a za ovakav epilog, bivši trener Totenhema može najviše da zahvali Hulku i fenomenalnom golmanu Lodiginu.

Naime, Hulk je bio strelac oba gola za Zenit, prvi je postigao u 5. minutu iz jedanaesterca, a drugi u 52. minutu, dok je Lodigin u drugom poluvremenu odbranio čak dva penala gostujućim igračima i tako sačuvao minimalnu prednost svom timu. Prethodno je jedini gol za Krila postigao Kaljagov u 54. minutu.

Dodajmo još i da je naš Aleksandar Luković, kao i pre Boašovog dolaska, bio na klupi za rezerve.

Nešto ranije danas, CSKA je kao gost slavio protiv Anžija rezultatom 3:0, uz dva gola Dumbije i jedan Muse u finišu meča. Srpski reprezentativac Zoran Tošić je bio u startnoj postavi ''Armejaca'', a zamenjen je početkom drugog poluvremena.

Na tabeli, posle 22. kola ruske Premijer lige, vodi Lokomotiva sa 47 bodova, Zenit je drugi sa 44, a sledi moskovski trio - Spartak, CSKA i Dinamo sa po 40 osvojenih bodova.

Ne propustite