Utisci sa ''Karađorđa'' - Isključenje pokvarilo užitak...

Autor: Darko Mitrović
subota 27.10.2012.
21:45
Izvor: Sportske.net

Ranim golom, uz još jednu odličnu priliku na samom startu meča Donji Srem je nagovestio žestok otpor Zvezdi, ali posle isključenja Čordašića, sve se maltene pretvorilo u ''viktorije'' pred golom domaćih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Da li je isključenje Čordašića bilo opravdano, ili ne, valjda će oceniti nadležni, ali je u svakom slučaju šteta što je do toga došlo posle zanimljivih dvadesetak minuta meča. 

Preostalih 70 minuta proteklo je gotovo isključivo u dominaciji brojčano jačih gostiju, domaći tim je pokušavao da sačuva makar bod, ali zahvaljujući Luki Milivojeviću, u tome nije uspeo.

Vezista Crvene zvezde večeras je bio igrač utakmice, prikazao je svoju najbolju partiju od početka sezone, a utisak je dodatno pojačao sa dva gola koja su rešila pitanje pobednika i odvela Jankovićev tim na čelo tabele, bar do sutrašnjeg duela Partizana i Novog Pazara.

Osim Milivojevića, u redovima Zvezde standardno dobar bio je kapiten Milijaš, koji je tokom meča pripremio još nekoliko odličnih prilika kako Milivojeviću, tako i ostalima.

Golmanu Bajkoviću se nije posrećilo na povratku na gol, primio je gol iz jedne od dve opasnije situacije pred svojim golom, a ni štoperski tandem se ponovo nije proslavio kod jedinog gola domaćeg tima.

Jasno je da će do derbija sa Partizanom trener Janković morati još dosta da radi na ispravljanju propusta u odbrani, koji se prilično često ponavljaju.

Donji Srem: Belić 7, Čordašić 5, Lakić/Pešić 6, Vukobrat 5.5, Josimov 6, Putinčanin 5.5, Janković 7 (Milutinović od 67.), Tošić 6 (Peković od 74.), Bukorac 5.5 (Birn od 82.), Košutić 6, Damnjanović 5.5.

Crvena zvezda: Bajković 5.5, Mikić 6.5, Maksimović 5.5, Jovanović 6, Mladenović 6.5, Milivojević 7.5, Vešović 6 (Milunović od 46.), Milijaš 7, Dimitrijević 6.5 (Mijailović od 82.), Mudrinski 6 (Babalj od 63.), Kasalica 6.  

Ne propustite