Uz pesmu je lakše...

Autor: Miloš Marković
četvrtak 07.02.2013.
12:58
Izvor: Sportske.net

Kiša i vetar nisu omeli crveno-bele koji su uz pesmu nastavili svoje obaveze na treningu u Turskoj. Raspoloženi i raspevani, fudbaleri Crvene zvezde pesmom su oterali loše vreme.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dok čekaju kompletiranje ekipe, fudbaleri Crvene zvezde odradili su redovni jutarnji trening koji je obeležila kiša, ali i pesma.

Odlična atmosfera, zdrava konkurencija, stvaraju dobre uslove za rad, pred Jankovićem je uigravanje i selektiranje ekipe.

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović pozitivnu atmosferu ističe u prvi plan.

„Mislim da je , oim dobrog rada, atmosfera u timu izuzetno važna. Krenuli smo sa mnogo smeha u ove pripreme i siguran sam da ćemo ih tako i završiti, odnosno da ćemo tako započeti drugi deo sezone.“, rekao je Lazović.

Govoreći o smehu, za taj aspekt je očigledno zadužen Brazilac Kadu koji pesmom zabavlja svoje saigrače i na treningu i van njega. Uz Brazilčevi pesmu, i kiša ne smeta.

„Do sada nas je vreme zaista služilo, ali jutros je bilo kiše i vetra. To nam ne smeta da dobro odradimo trening, da damo svoj maksimum.“

„Za sada sve ide odlično, ovaj deo priprema smo odradili kako treba, sada idemo dalje. Na redu je uigravanje kroz utakmice, imamo još dve nedelje da stignemo do željene forme.“ , ističe Lazović.

Kaa je u pitanju plan za naredni deo sezone, Lazović je jasan.

„Jesen smo odigrali loše, sada je na nama da svima pokažemo da smo drugačija ekipa, uigranija i spremnija. Obaveza je da od prvog meča sa Javorom uđemo maksimalno i pokušamo da stignemo do titule. Siguran sam da nas očekuje sasvim drugačije proleće.“, uverva fudbaler Crvene zvezde.


Ne propustite