Uzbudljivo u Smederevu, na kraju - svakom po bod...

Autor: Darko Mitrović
subota 22.09.2012.
18:44
Izvor: Sportske.net

Duel starih rivala, Smedereva i kragujevačkog Radničkog opravdao je očekivanja, ali ni jedni, ni drugi na kraju ne mogu da budu u potpunosti zadovoljni.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Fudbaleri Smedereva i kragujevačkog Radničkog igrali su danas nerešeno 2:2, u utakmici šestog kola Superlige. Tako su obe ekipe i dalje bez ijedne pobede od početka sezone, uz po četiri remija i dva poraza.

Pred više od 3.000 gledalaca, Radnički je poveo golom kapitena Spalevića iz prve akcije, u 29. sekundi meča. Oštar udarac iskusnog napadača gostiju, a lopta se od stative odbija u mrežu - 0:1

Domaći su izjednačili početkom drugog poluvremena, u 52. minutu, golom Dejana Živkovića, koji je sa nekih šest-sedam metara uspeo da savlada golmana gostiju Čančarevića. Treba reći da je to bio tek prvi gol ''Oklopnika'' od početka sezone - 1:1. 

Samo deset minuta kasnije gosti su imali veliku priliku da dođu u novo vođstvo, međutim, Spalević nije iskoristio jedanaesterac za Radnički.

Prethodno je oboren Milošković, posle nesporazuma u odbrani domaćih, ali je Spalević pogodio prečku sa bele tačke. Na odbijenu loptu natrčao je Svojić, ali ni on nije uspeo da je sprovede u mrežu. 

 U finišu još po jedan gol na obe strane. Najpre je Živković  svojim drugim golom, i to kakvim, sa gotovo 40 metara, doneo preokret domaćima i doveo ih na prag pobede, da bi tri minuta kasnije Milošković doneo remi gostima - 2:2


Ne propustite