Užičani fascinirali Bilića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.02.2013.
10:33
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Bivši selektor reprezentacije Hrvatske koji sada vodi moskovsku Lokomotivu mogao je samo da čestita treneru Slobode Ljubiši Stamenkoviću Piskavcu nakon što je Ruski tim savladao Užičane koji su bez problema mogli da deklasiraju sjajnu ekipu iz ruske prest

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Sloboda iz Užica poražena je na svom petom prijateljskom susretu na pripremama na Kipru a ovoga puta slavila je Lokomotiva iz Moskve koju je ekipa Ljubiše Stamenkovića lako mogla da deklasira.

Ispalo je obratno, Moskovljani su savladali superligaša iz Užica rezultatom 4:2 pa ostaje žal za desetak stopostotnih prilika koje su fudbaleri Slobode propustili da materijalizuju.

Povela je Sloboda golom Ranđelovića već u 17. minutu a onda je do poluvremena usledio preokret. Lokomotiva je na odmor otišla sa prednošću od 2:1 a u drugom delu meča samo je dodala još dva gola na taj učinak. Tijago je u 90. minutu sa bele tačke ublažio poraz za konačnih 4:2.


Iako rezultat nije bio u prvom planu, jer su u toku pripreme za nastavak sezone, ostaće žal što nije učinjeno više protiv renomiranog protivnika ali će satisfakcija biti to što je nakon meča Slaven Bilić odao priznanje Ljubiši Stamenkoviću i njegovim momcima na sjajnoj partiji i poželeo i mnogo uspeha u nastavku sezone.

Ne propustite