Užičani protiv tradicije na ''Karađorđu''

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.04.2013.
20:35
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Sudeći prema dosadašnjem učinku na gostovanjima Vojvodini, fudbaleri Slobode u duel na ''Karađorđu'' ući će kao autsajderi. Ipak, iako će biti oslabljeni, veruju da je došlo vreme da se negativna tradicija konačno prekine.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Slobode će posle remija sa Partizanom i Hajdukom u Kuli, narednog vikenda na megdan Vojvodini u Novom Sadu.

Trener Užičana Ljubiša Stamenković neće moći da računa na Lovrića i Purića zbog kartona, a pod upitnikom su i Ranđelović i Knežević, koji imaju problema sa povredama.

Ipak, Stamenković uverava da se njegov tim neće samo braniti u Novom Sadu, već da ima ambiciju da konačno ostvari pozitivan rezultat na za njih neugodnom gostovanju.

''Radujem se susretu sa velikim sportskim prijateljima iz Vojvodine, koji su u seriji fantastičnih rezultata. Kada se na terenu suprostave dve ekipe koje gaje atraktivan stil igre, to je najbolja garancija da ćete videti odličan fudbal. Vojvodini je ovo prilika da uhvati priključak za titulu, a nama da se u slučaju dobrog rezultata približimo Ligi Evrope.

Ulogu favorita prepuštam Vojvodini, uostalom to pokazuje i tradicija i položaj na tabeli, ali ne idemo u Novi Sad da se branimo. Igraćemo našu igru, motiva ima na pretek, možda je vreme i da srušimo i ovi neugodnu tradiciju'', poručuje Stamenković.

Ne propustite