Vajt: "Konačno sam se odužio Nikoliću"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.11.2012.
00:31
Izvor: Sportske.net

Junak ekipe Radničkog u pobedi kragujevačkog kluba u Zagrebu smatra da je sjajnom partijom u dvorani "Dražen Petrović" konačno uzvratio na pravi nači Miroslavu Nikoliću koji mu je od dolaska u klub davao maksimalnu podršku.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Teriko Vajt zasijao je punim sjajem u pobedi svog tima na gostovanju Ciboni u Zagrebu. Košarkaš Radničkog ubacio je 36 poena i zabeležio osam skokova i tri asistencije.

Amerikanac je za sajt ABA lige govorio o tome kako je "eksplodirao" u Zagrebu i kako je konačno našao pravi ritam.


"Protiv Cibone se sve promenilo, ušao sam u šuterski ritam, pucao sam od pouzdanja, to su osećali i moji saigrači pa su zato počeli da me "hrane" loptama. Sad ću konačno svima pokazati kako zaista umem da igram. Konačno osećam da ispunjavam sva očekivanja i nadam se da ću nastaviti da igram na isti način" rekao je Vajt.

Iako se spekulisalo da je Amerikancu neophodan perod adaptacije u "srcu" Šumadije Teriko Vajt tvrdi da to nije bio slučaj.

"Koliko ja vidim, život se nimalo ne razlikuje od onoga na šta sam navikao u Americi. Mirno je, opušteno, navijači nam pružaju veliku podršku, zaista mi je drago što sam u Kragijevcu, uz to, hrana je neverovatna ovde!" kaže košarkaš Radničkog.

Ipak, činjenica je da je najveća podrška Vajtu došla od iskusnog stručnjaka Miroslava Nikolića koji ga nije požurivao već mu je davao bezrezervnu podršku.

"Sve vreme je imao poverenja u mene i govorio mi da igram svoju igru, sada konačno mogu da mu se odužim za to na najbolji način" konstatovao je Vajt.

Ekipa Radničkog iz Kragujevca na krilima pobede nad Cibonom u 9. kolu ABA lige na svom parketu dočekuje Široki.

Ne propustite