Valentić veran "Ćuranima"

Autor: Miloš Marković
sreda 09.01.2013.
13:43
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbalski klub Jagodina dobio je prvo 'pojačanje' u zimskom prelaznom roku u vidu Nikole Valentića koji je produžio ugovor do kraja sezone i koji ostaje u klubu koji doživljava kao porodicu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Stvari koje su zacrtali kao najveće ciljeve u tekućoj sezoni, rukovodeći organi jagodinskog superligaša lagano sprovode u delo.

Jasna namera i poruka da na Jagodinu i u prolećnom delu sezone treba ozbiljno računati poslata je produžetkom saradnje sa Nikolom Valentićem.

„Još na kraju jesenje sezone smo dogovorili da nam je primarni cilj u zimskom prelaznom roku da zadržimo postojeći tim i mi upravo radimo na tome. Posle Miloša Popaja Stojanovića ugovor je produžio i Nikola Valentić tako da smo i u fazi napada i u fazi odbrane ustvari pojačali tim za naredno proleće.“, rekao jesportski direktor kluba Životije Jeremić.

Sam Valentić ističe zadovoljstvo zbog činjenice da ostaje u Jagodini.

„Borba za Kup Srbije i trka za vrh tabele u prvenstvu su sasvim dovoljan motiv za produženje saradnje a pored toga ne napušta mi se ova porodica u Jagodini i atmosfera koja u njoj vlada. Kad se završi leto i igranje u Evropi onda ću videti a možda i ostanem još jer i takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope nije nedostižno za ovu ekipu.", kaže Valentić nekadašnji igrač Anžia, Alanije i Sibira.

Ne propustite