"Valjak" čistio sneg

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.03.2013.
14:51
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener petostrukog uzastopnog šampiona Srbije nije imao milosti prema svojim izabranicima pošto ih je danas poslao na "čišćenje" terena u SC "Teleoptik" a sve u nameri da se što bolje pripreme za "nedelju odluke".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Lider Jelen Superlige nastavlja da funkcioniše po ustaljenoj praksi nakon dvonedeljne pauze izazvane reprezentativnim obavezama jedanaestorice fudbalera Vermezovićevog tima.

Većina se vratila u Beograd i već danas odradila prvi trening sa svojim timom a samo će se Volkov, Ivanov i Lazevski ekipi priključiti tokom popodneva.

Marko Šćepović pošteđen je zbog povrede koja će biti zalečena u naredna dva, tri dana pa će i reprezentativac Srbije nazad u takmičarski ritam.

Danas je Vermezović zbog loših vremenskih uslova trebalo da odradi sa igračima "suvi trening" koji podrazumeva samo trčanje i vežbe snage ali je "Čika Crni" odlučio da pokloni svojim pulenima još jednu "igrariju" na snegom prekrivenom terenu SC "Teleoptik".

Igralo se na dva gola a fudbaleri se nisu štedeli što govori da su se uželeli fudbala i da jedva čekaju nastavak sezone.

Šampion Srbije u predstojećih deset dana igra, najverovatnije, odlučujuće mečeve za odbranu šampionske titule pošto gostuje Hajduku i Slobodi a nakon toga čeka Vojvodinu u derbiju 22. kola JSL.

Prvi meč na programu je u nedelju u Kuli gde će Hajduk ugostiti trenutno neprikosnovenog lidera domaćeg šampionata.

Ne propustite