"Valjak" na Vračaru sa "lažnom devetkom", klasičnu nema!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.11.2013.
18:44
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Nakon vesti da će Nemanja Kojić zbog naprsnuća kosti na stopalu pauzirati biti van konkurencije do kraja jesenjeg dela sezone, Vuk Rašović susreo se sa novim problemom jer je Ismaelu Beku Fofani konstatovana upala pluća.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pauza u šampionatu za mnoge klubove u Superligi dođe kao dobra prilika da se ekipa pripremi za poslednje jesenje napore ali je Partizanu donela glavobolje.

Vuk Rašović radi sa igračima koji su mu ostali na raspolaganju, odnosno bez onih koji su na reprezentativnoj dužnosti, a od danas je spisak kraći za još dva imena.

Nemanji Kojiću konstatovana je naprslina na kosti stopala i zbog toga će morati da miruje do kraja jesenjeg dela sezone.

Da nesreća bude još veća Ismael Beko Fofana zadobio je upalu pluća što će tamnoputog napadača ostaviti van stroja u narednih sedam do deset dana.

"Fofana je pod terapijama zbog jakog zapaljenja pluća. Njegova bolest zahteva mirovanje od sedam dana, tako da je neizvestan za duel sa Voždovcem" reči su doktora Ilije Rosića.

To praktično znači da će Vuk Rašović za duel sa Voždovcem morati da spremi taktiku sa "lažnom devetkom" jer onu klasičnu u ovom trenutku nema na raspolaganju.

Do meča na Vračaru ostalo je još osam dana pa ostaje da se vidi koga će Rašović prinudno poslati na poziciju napadača u duelu sa Voždovcem.

Ne propustite