Van der Vart: "Nismo u nokdaunu"

Autor: Filip Mitrović
ponedeljak 27.02.2012.
20:36
Izvor: Sportske.net

Ofanzivni vezni igrač Totenhema, Rafael Van der Vart, veruje da će se ekipa podići posle debakla na "Emirejtsu".

spurs-web.com
spurs-web.com

Povezane vesti

Arsenal je ubedljivo slavio protiv "pevaca" u nedelju 5:2. Totenhem nije tako ubedljivo poražen u derbiju severnog Londona još od 1978. godine.

Jedan od najboljih igrača "Sparsa" misli da je ekipa samo imala loš dan i da je neshvatljivo pala, ali se nada da će se vratiti na pravi kurs koji je krasi tokom cele sezone već za narednu utakmicu sa Mančester Junajtedom na svom "Vajt Hart Lejnu".

"Poraz od Arsenala veoma boli i navijače i nas, ali smo i dalje treći na tabeli."

"I dalje imamo sedam bodova prednosti i ne bi trebalo da brinemo. Sigurno je da imamo mentalne snage da ostavimo ovaj loš momenat iza sebe." rekao je Van der Vart.

Utakmica sa Mančester Junajtedom dolazi u nezgodnom momentu. Otežavajuća okolnost je i to što slede i reprezentativan okuljanja preko nedelje.

"Junajted je veoma jak tim i teško ih je pobediti, ali igramo na svom terenu i tu smo uvek favoriti."

Totenhem je na svom stadionu izgubio samo jedan meč ove sezone. To je bilo na samom startu, u avgustu, kada ih je deklasirao trenutni lider Mančester "Siti" 5:1.

Van der Vart smatra da bi eventualni poraz njegove ekipe od Mančester Junajteda bio definitivni oproštaj od titule. On je takođe naveo da se realno da ekipa ostane na trećoj poziciji do završetka sezone.

Ne propustite