Vanja: ''Da u Kragujevcu uvek budu krcate tribine!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.01.2013.
20:04
Izvor: Beta

Uoči prve polufinalne utakmice Kupa Evrope protiv mađarskog Debrecina, kapiten Radničkog se uzda u veliku pomoć sa tribina i tvrdi da se njegov tim nije zadovoljio onim što je već postigao u ovom takmičenju.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Kapiten vaterpolista Radničkog Vanja Udovičić izjavio je danas da još ne želi da razmišlja o revanšu Kupa Evrope protiv Debrecina, već da hoće samo da se fokusira na prvu utakmicu u Kragujevcu.

"Ne želim još da razmišljam o revanšu, već sam fokusiran na ovu prvu utakmicu. želja nam je da odigramo kao pravi tim, da svako da svoj realni maksimum, barem što se energije tiče i da sa što boljim rezultatom odemo na revanš", rekao je Udovičić pred prvu utakmicu.

Udovičić je kazao da ne poznaje Debrecin kao ekipu, ali da je upoznat s njihovim igračkim kvalitetom.

"Poznajem ih po igračima koji tamo nastupaju i kroz rezultate ove godine, koji su za svako poštovanje, ali kao ekipu još ih nisam upoznao. Sigurno je da su jako ozbiljni, što su mi preneli igrači s kojima sam razgovarao, a koji su već igrali protiv njih ove sezone", kazao je Udovičić.

Kapiten reprezentacije Srbije je istakao da je nemoguće da se od početka sezone pokaže pun kvalitet i uigranost ekipe, već da je potrebno određeno vreme.

"Nemoguće je bilo da se od početka sezone pokaže pun kvalitet i uigranost. Normalno je da sa što većim brojem utakmica i treninga ekipa deluje sve bolje i uigranije. Mene raduje velika rezerva koja još postoji u ovom timu, tek možete očekivati pravi Radnički", istakao je Udovičić.

On je, ipak, rekao da za sada sve ide po planu za njegov tim.

"Za sada sve ide po planu. Jako je bitno da mladi igrači pokažu sav talenat i uz rad, koji je na treninzima izuzetan, nastave da napreduju kao i do sada. Najveća želja je da se stvori još jača emocija Kragujevčana prema vaterpolu i da na svakom meču budu krcate tribine, jer Radnički svojim dosadašnjim rezultatima i energijom koju svi u ovom klubu ulažemo to i zaslužuje", rekao je Udovičić.

Udovičić je rekao da se njegova ekipa neće zadovoljiti plasmanom u polufinale Kupa Evrope.

"S obzirom da je na početku sezone postavljen cilj da osvojimo ovo takmičenje, nije potrebno komentarisati koliko su snage u Radničkom mobilisane za ovaj susret. Sigurno je da je i sam plasman u polufinale nekog evropskog takmičenja veliki uspeh, pogotovo kada se pogledaju rezultati naših klubova u Evropi u bilo kom sportu u poslednjih pet-šest godina", rekao je Udovičić.

Utakmica između Radničkog i Debrecina igra se u sredu od 17.00h na zatvorenom bazenu Sportskog centra Park u Kragujevcu.

Ne propustite