Vanji Milinković-Saviću stigao poziv sa Old Traforda!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.04.2014.
11:33
Izvor: Sportske.net, Sport

Kvaliteti najtalentovanijeg golmana u Srbiji, 17-godišnjeg Vanje Milinković-Savića, nisu promakli skautima Mančester Junajteda, pa mu je sa Old Traforda stigla pozivnica da od 13. aprila učestvuje u njihovom jednonedeljnom kampu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

O Vanji Milinković-Saviću mnogo se govori ovih dana, i ovaj mladi čuvar mreže je takvu pažnju i zaslužio.

Prvo je zablistao prošle nedelje na utakmici kadetskih reprezentacija Srbije i Nemačke, gde je svojim odbranama i sigurnošću na terenu nagovestio vrhunske mogućnosti.

Samo par dana kasnije, sa Vojvodinom je potpisao trogodišnji profesionalni ugovor i klub sa ''Karađorđa'' u njemu vidi pravog bisera od koga se dosta očekuje u narednim godinama.

A da Vanja dosta vredi, svedoči i poziv koji mu je, kako prenosi ''Sport'', stigao iz Mančester Junajteda, da se 13. aprila priključi kampu slavnog engleskog kluba, gde će raditi sa vrhunskim stručnjacima.

Podsetimo, njegov rođeni brat Sergej je bio član naše zlatne omladinske reprezentacije i već je osigurao mesto standardnog prvotimca Vojvodine, a proteklog vikenda je golom iz penala u 90. minutu ''zagorčao život'' ekipi Partizana.

Nema sumnje da će vrlo brzo i Vanja izaći na veliku scenu, možda i premijerligašku jednog dana...




Ne propustite