Varga pobesneo: "Brukate Partizanov grb!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.04.2013.
17:48
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana uspeli su da savladaju FK Trepča iz Kosovske Mitrovice nakon preokreta u drugom poluvremenu a pomoćni trener Zvonko Varga pobesneo je na poluvremenu zbog načina na koji su crno-beli igrali.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nije krio Zvonko Varga nezadovoljstvo igrom Partizanovih fudbalera na prijateljskom meču koji je danas šampion Srbije odigrao protiv ekipe Trepča iz Kosovske Mitrovice.

Gosti su putovali čitavo jutro i doručkovali u autobusu kako bi odigrali prijateljski meč sa petostrukim uzastopnim šampionom Srbije ali crno-beli izgleda nisu bili motivisani da savladaju prijatelje sa juga Srbije.

Zbog toga je Varga, koji je predvodio ekipu umesto Vladimira Vermezovića, sa razlogom pobesno u poluvremenu, kada su svi prisutni u SC Teleoptik mogli da čuju kako "preslišava" igrače na klupi za rezerve.

"Ovo je skandal! Kako vas nije sramota, brukate i sebe i dres koji nosite. Ljudi su putovali 400 kilometara da bi odigrali utakmicu sa vama, a vi ne možete da se pokrenete. Ružnije od ovoga ne može. Vi ste reprezentativci, pa možete da potcenjujete sve" grmeo je Varga obraćajući se Šćepoviću, Mitroviću i Volkovu.

Kada su gosti iz Kosovske Mitrovice u pitanju, oni su bili oduševljeni samom mogućnošću koja ima se ukazala da ukrste koplja sa ekipom Partizana, a vođa ekspedicije preneo je utiske u ime svih njenih članova.

"Rano jutros smo pošli iz Kosovske Mitrovice, doručkovali smo viršle i burek i putovali smo ceo dan da bismo igrali protiv Partizana. Sa nama su došli i kadeti Trepče, koji su igrali sa Teleoptikom" kazao je Zoran Cvejić.

On je dodao da je ekipa sakupila 26.000 dinara kao donaciju za osmogodišnju Tijanu Ognjanović koja u Hjustonu čeka na transplataciju srca.

Ne propustite