Vasilić: "Sloboda odlučuje o transferu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.06.2013.
15:20
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Momak koji se našao na meti Crvene zvezde po završetku sezone u Jelen Superligi poručio je da postoje izgledi da tokom leta napusti Slobodu ali da će o eventualnom transferu odlučivati njegov klub i menadžer.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Jedan od najboljih pojedinaca fudbalskog kluba Sloboda iz Užica Jovica Vasilić doveden je u vezu sa Crvenom zvezdom po završetku sezone.

Rođeni Pribojac ima 22 godine i igra na poziciji desnog beka a neke od najboljih partija u dosadašnjem toku karijere pružao je u završnici sezone, kada je, između ostalog, Sloboda gostovala Crvenoj zvezdi na "Marakani".

"Najdraža mi je pobeda protiv Crvene Zvezde. Mislim da smo odigrali odlično u sistemu 3-6-1 koji je postavio naš trener i koji je iznenadio favorizovanog protivnika. Ne pamti se da je neka ekipa imala isti posed lopte na Marakani protiv Crvene Zvezde i taj podatak govori u prilog tome da je ovo bilo jedno od najboljih izdanja našeg kluba u ovoj sezoni" kazao je Vasilić.

Svojim igrama Vasilić je privukao pažnju na sebe a spekulisalo se da bi karijeru mogao da nastavi baš na stadionu na kojem je njegov sadašnji klub ostvario najslađu pobedu u sezoni.

"Sve što se dešava u vezi toga dobro je i za mene i klub. Ja imam važeći ugovor sa Slobodom, sav posao oko eventualnog transfera prepustio sam ljudima iz kluba i svom menadžeru i želim da na kraju svi budemo zadovoljni obavljenim poslom. Jedino mi je bitno da odem negde gde ću dobiti priliku da igram, da se borim i izborim za mesto u prvih 11. Želim da napredujem, da moja karijera ide stepenik po stepenik. Potrebna je i sreća, to je nezaobilazni faktor, nadam se da će se sve potrebne kockice sklopiti" jasan je prvotimac Slobode.

Sloboda je u tekućoj sezoni zauzela petu poziciju na tabeli i uspela da obori nekoliko klupskih rekorda što je svakako uticalo na to da i prvotimci tog kluba postanu traženi.

Ne propustite