Vasiljević: "OFK kadar za visoke domete"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.06.2013.
17:17
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Defanzivac OFK Beograda Nikola Vasiljević spreman je za početak letnjih priprema a uoči okupljanja na Karaburmi kazao je da "Romantičari" u predstojećoj sezoni mogu daleko da doguraju i ostvare zapažene rezultate.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

OFK Beograd bio je najveće razočarenje prvog dela prethodne sezone ali je do kraja minulog šampionata klub sa Karaburme uspeo da se vrati u vrh tabele i podeli petu poziciju sa Slobodom iz Užica na kraju JSL.

U ponedeljak, 1. jula, na Karaburmi sledi okupljanje fudbalera OFK Beograda pred početak letnjih priprema a defanzivac Nikola Vasiljević veruje da ekipa ima potencijal za daleke domete.

"Pred nama su novi izazovi koje nosi novo prvenstvo. Iskusniji smo za godinu dana i za ekipu koja ima veliki potencijal i koja je to i pokazala, može da bude prava smernica u postizanju velikih dometa" kazao je Vasiljević.

Koincidencija je da dan uoči početka priprema Vasiljević slavi rođendan, a gaseći svećice na torti, poželeo je da njega i saigrače u nastupajućem šampionatu posluži zdravlje.

"Pre svega da nas sve zajedno posluži zdravlje, kako mene, tako i moje saigrače, neka nas zaobiđu povrede, a sve ostalo ćemo lako prebroditi" poručuje Vasiljević.

Bez obzira na nesporni potencijal koji garantuje fudbalerima OFK Beograda uspešnu sezonu, Vasiljević je za kraj konstatovao da se mora oprezno ući u novi šampionat.

"Ulazimo u novo prvenstvo sa velikim oprezom, možemo daleko da doguramo, ali pre toga moramo dobro da se spremimo i da dajemo svoj maksimum u svim situacijama. Uz podršku naših navijača koji su igrač više na terenu i u narednoj sezoni, biće sve lakše, jer i na njih smo navikli" zaključio je defanzivac "Romantičara".

Zoran Milinković sutra će obaviti prozivku, nakon toga sledi 40 dana priprema, a onda i prvi meč u novoj sezoni koji OFK Beograd igra na svom terenu, protiv Hajduka iz Kule 10. avgusta.

Ne propustite