'Vaza': "Šutnuo sam instinktivno"

Autor: Beta Beta
nedelja 23.03.2014.
09:06
Izvor: Beta

Napadač Mančester Junajteda je centralna ličnost na Ostrvu zbog neverovatnog pogotka na 'Apton Parku'.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Vejn Runi je nakon pobede istakao da je šutirao instinktivno prilikom postizanja fenomenalnog gola i izrazio zadovoljstvo što je njegova ekipa upisala tri boda.

"Ovo je dobar rezultat, koji nam je bio potreban posle prošle nedelje"
, rekao je Runi.

Mančester je danas sa 2:0 pobedio Vest Hem u 31. kolu Premijer lige, a oba gola postigao je upravo Runi.

Junjeted je u prošlom kolu izgubio na svom terenu od Liverpula sa 3:0, ali je u sredu uspeo da se, i pored zaostatka od dva gola iz prvog meča, plasira u četvrtfinale Lige šampiona.

"Pobeda protiv Olimpijakosa nam je dala krila i danas ste mogli da vidite da se poverenje vratilo u tim. Ovo je bila dobra pobeda i vrlo sam zadovoljan. Dobro smo igrali, odlično se branili...", kazao je Runi, koji je kao kapiten predvodio Junajted u odsustvu Nemanje Vidića.

Prvi gol na današnjem meču Runi je postigao u sedmom minutu skoro sa polovine terena.

"Mislim da je to bio samo instinkt. Okrenuo sam se, bacio pogled i video sam da golman nije na liniji. Pokušavao sam to mnogo puta, ali, na sreću, danas je ušlo", dodao je.

U sledećem meču Mančester Junajted na Old Trafordu dočekuje gradskog rivala, Mančester Siti.

"Biće to velika utakmica, za sam grad, navijače, igrače... Veoma se radujem toj utakmici. To je veliki izazov za nas, ući ćemo u taj meč sa velikim samopouzdanjem posle dve vezane pobede. Nadam se da možemo da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Runi.

Ne propustite