"Večita" opravdanja!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 23.02.2014.
10:52
Izvor: Sportske.net

Partizan je odmah saopštio da je teško oštećen, smetalo im je sve, neki igrači su poništeni gol okarakterisali kao krađu. Jesenas su posle meča sa Novim Pazarom preovlađivali neki drugi tonovi. Slično komšijama, Zvezda je jesenas razlog za svoje neuspehe

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je jesenas dobio Pazarce sa 4:3, posle utakmice u kojoj je bilo mnogo povika na suđenje. Čak se oglasila i Zvezda koja je komentarisala dešavanja na meču u kome nije bila akter.

Usledilo je saopštenje na saopštenje, tek da nas uvere da se u srpskom fudbalu nikada ništa neće promeniti.

Tokom jeseni su sa "Marakane" stizale pritužbe na suđenje, teorije zavere, dizana je tenzija, naknadne analize su pokazale da je većina odluka bila ispravna.

Sada je Partizan već nakon prvog kola digao buru. Dobro su se pojačali, ušli u proleće kao prvi favorit za titulu i zaribali na startu. Teške reči, proglašavanje uslova za neregularne, pominjanje krađe i otimanja, sve je to muzika za uši onih navijača sa jeftinijim ulaznicama koje kvalitet fudbala baš i ne zanima.

Niko ne pominje teren, ni na jednoj, ni na drugoj strani brda, to što Partizan i Zvezda pokazuju čitave sezone je ispod svakog kriterijuma, nije dovoljno da se preživi ni jul u Evropi. Uostalom, svake godine je isto, o tome je bespotrebno i raspravljati.

Umesto toga se jure veštice, verbalno spaljuje protivnik, bavi svim i svačim osim sobom, svojim partijama, finansijskom situacijom, kvalitetom koji nudiš navijačima. Oni iza gola im neće ni zameriti, ali postoji još ljudi u Srbiji koje zanima fudbal, ali ne ovakav fudbal.

Već smo najavili da za fudbalsko proleće treba imati jak stomak ako pratite JSL i da će od prvog kola krenuti nervoza, tenzija optužbe. To zavisi od toga da li si prvi ili drugi na tabeli i nema nikakve veze sa principom. Da je Partizan juče pobedio, ni loš teren niti bilo šta ne bi bilo alibi.

Ako Zvezda na kraju osvoji titulu, protiv sudija i saveza više neće biti rečena nijedna reč.

"Večiti" uozbiljite se, krivci za ovakvo stanje fudbala ste sami, jer da hoćete promene, vi biste ih i inicirali. Ovako je samo pitanje ko je bliži vrhu stola...

Ne propustite