Večiti derbi u finalu vaterpolo šampionata!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.04.2012.
20:22
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Vaterpolisti Crvene zvezde napravili su veliko iznenađenje pošto su slavili u majstorici koju su igarli sa Vojvodinom kako bi se odlučilo ko će u finale plej-ofa vaterpolo šampionata Srbije.

vkcrvenazvezda.com
vkcrvenazvezda.com

Povezane vesti

Rasplet u polufinalnom okršaju Crvene zvezde Vet i Vojvodine bio je mnogo interesantniji nego što je to bilo ko očekivao. Nakon pobede "Voše" u prvom meču polufinalne serije činilo se da će se gledati finale Partizana i crveno-belih iz Novog Sada.

Ipak, da stvari ne odu u tom pravcu pobrinuli su se sjajni vateroplisti Crvene zvezde Vet koji su, najpre u Beogradu, a večeras i u Novom Sadu savladali Vojvodinu i plasirali se u finale plej-ofa.

Večerašnji duel doneo je neizvesnost tek na kraju meča pošto je Zvezda bila dominantna do poslednje četvrtine. Tek u tom delu igra Vojvodina je sustigla visoku prednost i imala dva šuta za izjednačenje ali je ostalo 7:6 (1:1, 4:1, 2:2, 0:2) za Beograđane.

Najbolji pojedinac u ekipi Crvene zvezde bio je Gojko Pjetlović pošto je ponovio izdanje iz Beograda kada je "spustio roletnu" na gol svog tima.

Tako će se, neočekivano, ali sasvim zasluženo Zvezda suprotstaviti Partizanu u finalnoj seriji vaterpolo šampionata Srbije.

Crno-beli će pokušati da protiv "večitih" dođu do 25. titule u istoriji kluba a prvi meč finalne serije igra se naredne srede.

Ne propustite