"Večitima" po penal i 'mirna Bačka'

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.11.2013.
19:48
Izvor: Sportske.net

Jeste li primetili kako posle mečeva Partizana i Zvezde u 14. kolu Jelen Superlige nema saopštenja i prepucavanja? U pravu ste, pobedili su i dobili po penal čime je fudbalska scena u Srbiji pošteđena prepucavanja koja vređaju zdrav razum.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pretposlednje kolo jesenjeg dela šampionata u Jelen Superligi još uvek nije završeno ali za one koji takmičenje gledaju kroz crno-crvenu prizmu sutrašnji duel Rada i Voždovca ne mora ni da bude odigran.

Ti "mali" klubovi koji se, gle čuda, takođe bore za tri boda kada izađu na teren, važni su samo kada im gostuju Partizan ili Crvena zvezda, ili kada "večitima" idu u goste.

Tako su svoj trenutak slave danas dobili OFK Beograd i Spartak koji su svoju "marginalnu" ulogu odigrali vrlo dobro. Tok mečeva u Humskoj i na Karaburmi u određenim trenucima bio je takav da su se oni koji ne misle da je Srbija Partizan ili Zvezda ponadali da bi "večiti" mogli da ostanu kratkih rukava.

Da tako ne bude postarali su se arbitri koji se nalaze iza gol aut linija "marljivim" radom u trenucima kada su "večiti" klecali.

Kritike koje su sasute na račun sudija tokom prethodnog, ali i svih drugih kola kada Partizan i Zvezda ne pobede, izgleda su urodile plodom i otvorile sudijama po još jedan par očiju koje i nisu znali da imaju.

Bez preterane želje da se ulazi u regularnost odluka koje su arbitri doneli na Karaburmi i stadionu Partizana kod dosuđivanja penala, činjenica je da se mir u fudbalskoj Srbiji kupuje time što se podmire prohtevi klubova sa Topčiderskog brda.

Do kraja dana pročitaćete izjave poraženih sa susreta na "Omladinskom stadionu" i "Stadionu Partizana" koje će imati odjeka koliko i vest da će u Čačku biti zatvorena mlečna pijaca.

Sve u svemu, danas smo dobili sjajan recept za mirno popodne bez saopštenja sa Topčiderskog brda, "Večitima" po penal i mirna Bačka!

Ne propustite