Veliki Žuti vesnik "prevrata"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.11.2012.
22:51
Izvor: Sportske.net

Sinoćnja dešavanja u fudbalskom klubu Crvena zvezda opravdano nose epitet "prevrata" a Robert Prosinečki najavio ga je napuštanjem kluba.

kayserispor.org.tr
kayserispor.org.tr

Povezane vesti

Odlazak Roberta Prosinečkog sa klupe Crvene zvezde uoči dvomeča sa Bordoom u LE umnogome je ostao pod velom tajne.

Generalno gledano, svi su znali da hrvatski stručnjak ima probleme sa isplatama zarada ali su pravi razlozi odlaska iz kluba ostavljeni za kasnije.

E, sinoć je došlo i to "kasnije". Robert Prosinečki oglasio se povodom sinoćnjih dešavanja u Ljutice Bogdana istakavši da je nagovestio svojim odlaskom promene u klubu koje su morale da se dogode pre ili kasnije.

"Dosta se sakrivalo, a problemi su evidentni, ne samo po pitanju finansija. Oni se mogu rešiti jedino ako ima razgovora, snage i ljudi koji mogu da ih reše. Neću da kažem da sam odlaskom nešto nagovestio, ali sam video da Zvezda ima probleme koji moraju da izađu na videlo i da počnu da se rešavaju. Zvezda je veliki klub i to treba i da ostane" kazao je Prosinečki.

Hrvatski stručnjak nastavio je trenersku karijeru u ekipi Kajzerija dok je sinoć u njegovom nekadašnjem klubu odlučeno da Dragan Džajić predvodi Radnu grupu koja će imati zadatak da stabilizuje klub i pokuša da reši finansijske probleme uz pomoć države.

Ne propustite