Veni, vidi i uzvrati...

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.05.2012.
12:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ekspedicija Crvene zvezde oduševljena je svime što se u prethodna tri dana dešavalo tokom njihove posete Atini. Revijalni meč sa Olimpijakosom i proslava "duple krune", koju je ovaj klub juče priredio na "Karaiskakiju", zadivili su Roberta Prosinečkog i n

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako je i bilo najavljivano prethodnih dana, Grci su priredili spektakl u Atini. Celokupan ambijent na stadionu tokom meča sa Zvezdom bio je zadivljujuć i Robert Prosinečki je imao samo reči hvale za ono što je priređeno klubu iz Ljutice Bogdana.

"Veliko je zadovoljstvo imati prijateljski odnos sa ovako velikim klubom, kao što je Olimpijakos. Zahvaljujem se domaćinima na svemu što su učinili kako bi se svi osećali kao da smo kod kuće. Zadovoljan sam i učinkom ekipe, svi momci su trenirali sa puno želje i motiva, a pri tom su imali priliku i da prisustvuju jednoj velikoj fešti, koju su naši i navijači grčkog kluba priredili" rekao je Prosinečki za klupski sajt.

Kako je gostovanje u Atini proteklo u najboljem redu, na Zvezdi je da u narednom periodu prekine dominaciju Partizana pa da nakon osvajanja "duple krune" na isti način uzvrati gostoprimstvo bratskom klubu. To je poručio i strateg beogradskih crveno-belih.

"Fenomenalan spektakl. Popunjen stadion, sjajan performans, sve je bilo dostojno veličine kluba koji nas je ugostio. Igrači i ja smo ostali i ispratili čitavu ceremoniju do kraja. Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti sličnim ili istim povodom i mi ugostiti grčki klub na našem stadionu u Beogradu" zaključio je Robi.

Što se samog meča tiče, rezultat nije bio u prvom planu, pa zbog toga Robert Prosinečki nije ni želeo da izvodi najjaču postavu kako ne bi došlo do neželjenih povreda igrača pred najvažniji meč u sezoni.

"Morao sam da razmišljam o tome šta nas čeka do kraja sezone. Igramo prvenstvo u subotu, a u sredu najvažniju utakmicu za nas, finale Kupa. Zato sam želeo da odmorim neke igrače kako bi što spremnije dočekali naredne izazove. Smatram da su momci koji su igrali protiv Olimpijakosa, pružili dobru partiju protiv odlične ekipe. Vraćamo se u Beograd da osvojimo trofej i pobedimo u preostale dve utakmice u šampionatu" završio je Prosinečki.

Crvena zvezda u subotu dočekuje Rad na "Marakani" a nakon toga će se u Kruševcu sastati sa Borcem iz Čačka u finalnom meču Kupa Srbije.

Ne propustite