Veprovi odlični pred kamerama, izdvojila se četvorka

Autor: Đorđe Đokić
nedelja 06.05.2012.
15:39
Izvor: Sportske.net, SAAF

Četiri ekipe su se izdvojile na vrhu tabele i stekle sjajnu poziciju uoči finiša šampionata u borbi za plej of. Dok se od Vukova i Veprova i očekivalo da budu sigurni učesnici razigravanja, najveće iznenađenje dosadašnjeg dela šampionata, Kraljevo Royal C

saaf
saaf

Povezane vesti

Posle 4. od 7. kola koliko će trajati regularni deo Sportklub Superlige, četiri ekipe su se izdvojile na vrhu tabele i stekle sjajnu poziciju uoči finiša šampionata u borbi za plej of. Dok se od SBB Vukova i Mozzart Wild Boarsa i očekivalo da budu sigurni učesnici razigravanja, najveće iznenađenje dosadašnjeg dela šampionata, Kraljevo Royal Crownsi su, uz Vojvode iz Novog Sada blizu plej ofu.

Kraljevčani su u još jednom spektaklu na Atletskom stadionu kraj Ibra, posle teške borbe, zahvaljujući svojim Amerikancima Dejvidu Ekinsu i Džošu Henriju, uspeli da pobede direktne konkurente Plave zmajeve iz Beograda. U tvrdoj utakmici, u kojoj su odbrane oba tima dominirale, Krune su u drugom poluvremenu došle do dva dragocena tačdauna koji ih lansiraju u vrh Sportklub Superlige.

U ostalim mečevima, do očekivanih pobeda došli su SBB Vukovi i Vojvode iz Novog Sada, dok su Divlji veprovi iz Kragujevca do nogu potukli Pantere iz Pančeva, koji su na stadion „Čika Dača“ došli značajno oslabljeni, bez nekoliko standarnih prvotimaca i vodećih igrača.

4. kolo Sportklub SuperligeSrbije:

SBB Vukovi Beograd – Čačak Angel Warriors 47:18
Kragujevac Mozzart Wild Boars – Pančevo Panthers 59:7
Kraljevo Royal Crowns – Beograd Blue Dragons 20:7
Klek Knights – Novi Sad Dukes 8:47

Ne propustite