Vermez: ''Duhoviti 'mali Miha' me nazvao lažovom!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.03.2013.
13:52
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana u razgovoru sa novinarima u ''Zemunelu'' praktično nastavio medijsku polemiku sa selektorom Srbije Sinišom Mihajlovićem pred duel sa Hrvatskom na Maksimiru.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Vlada Vermezović ''nije ostao dužan'' Siniši Mihajloviću kad su u pitanju nedavne selektorove izjave u vezi ''loše komunikacije'' kako sa trenerom Partizana, tako i sa sada već bivšim trenerom Crvene zvezde Aleksandrom Jankovićem.

U razgovoru sa predstavnicima medija u ''Zemunelu'', šef struke crno-belih je i u pomalo ironičnom tonu komentarisao pomenute izjave Mihajlovića.

Obzirom da je Mihajlović između ostalog pomenuo i kako je ''Vermezović dobar momak'', trener šampiona Srbije je uzvratio na sličan način, izjavom da je ''mali Mihajlović veoma duhovit'', prenosi ''Mondo''.

''Dopada mi se to kod njega i drago mi je što na taj način pokušava da napravi atmosferu za meč sa Hrvatskom. Ali, ono što mi se ne dopada jeste to što me je nazvao lažovom. A činjenica je da me je do sada pozvao jedan jedini put, kada je Stojković bio povređen'', izjavio je Vermezović i otkrio da u Partizanu nisu znali ni da će Lazar Marković doći na početak okupljanja ''Orlova'', kao ni da je Mitrović bio u kombinaciji za prekomandu u ''A'' selekciju.

Ipak, i pored ovih neslaganja sa selektorom, Vermezović je na kraju poručio da kao i svaki Srbin očekuje pobedu ''Orlova''.






Ne propustite