Vermez i Vignjević složni: ''Partizan zaslužio pobedu''

Autor: Darko Mitrović
subota 29.09.2012.
16:12
Izvor: Sportske.net

Neposredno po završetku današnjeg derbija na ''Karađorđu'', treneri Partizana i Vojvodine ocenili su da je danas slavio bolji rival. Crno-beli sutra imaju dan odmora, a onda slede pripreme za gostovanje Rubinu u Kazanju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević nikako ne uspeva da podigne ekipu od svog dolaska umesto Zlatomira Zagorčića. Posle današnjeg poraza, ima još više razloga za zabrinutost.

''Mnogo je uticalo na rezultat što smo im praktično poklonili prvi gol. Potrošli smo se u prvom poluvremenu, nismo više imali snage da se vratimo. Iskustvo igrača Partitzana je bilo presudno i na kraju njihova zaslužena pobeda'', konstatovao je Vignjević.

Naravno, mnogo više razloga za zadovolstvo ima njegov kolega sa klupe Partizana Vladimir Vermezović.

''Ima još puno da se igra, odigrali smo dobru utakmicu, nije Vojvodina loša koliko to rezultat pokazuje. Bilo je teško igrati zbog vrućine, pogotovo u prvom poluvremenu. Ali, što zbog umora Abubakara, što zbog naše igre, u nastavku je bilo lakše, a gol Saše Ilića je prelomio meč. Sutra je dan odmora pa se spremamo za Ruse'', istakao je Vermezović.

Dok igrači budu odmarali, pomoćni trener Aleksandar Rogić biće na ''specijalnom zadatku''.

''Što smo tražili, to smo dobili. Aca Rogić putuje da gleda Kazanj protiv Rostova. Očekujem težak meč, ali biće nam to i veliko iskustvo za ono što nas dalje čeka'', zaključio je trener crno-belih.

Ne propustite