Vermez izvidnica, "glavnina" po mraku...

Autor: Boris Jovanović
petak 29.06.2012.
08:20
Izvor: Sportske.net

Crno - bela ekspedicija noćas stigla na Pohorje, trener stigao ranije. Nedostaju Ninković, Mitrović i Zabija, drugu fazi obeležiće prijateljski mečevi, start već u subotu protiv Aluminija.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vladimir Vermezović je automobilom stigao ranije na Pohorje, u društvu sekretara stručnog štaba, Ljubiše Rankovića. Njih dvojica su sačekali igrače koji su leteli do Ljubljane, a zatim nešto pre ponoći stigli u hotel "Arena".

Partizanova ekspedicija je "slabija" za trojicu igrača u odnosu na Taru, nema omladinskih reprezentativac Ninkovića i Mitrovića, dok Zabija nije dobio vizu.

Trener Vermezović je najavio nastavak žestokog rada sa bazičnih priprema, a kako smo i rekli monotoniju će razbijati prijateljski mečevi, planirano ih je sedam, od kojih je onaj poslednji protiv moskovske Lokomotive poslastica.

Ne pominje se dolazak štopera, mnogi kažu i zbog toga što je Ostojić pokazao da sazreva u sjajnog igrača.

"Isključio sam se iz takvih priča, meni konkurencija ne može da škodi", rekao je "Sportu" mladi fudbaler koga je Vermezović hvalio posle Tare.

U svakom slučaju crno - beli više razmišljaju o evro startu, ne kriju da očekuju sudar sa Valetom koja bi trebalo da eliminiše Lusitanos. Debi u LŠ je za manje od tri nedelje, cilj je jesen u Evropi, sve je praktično tome posvećeno.

Ono što je u ovom trenutku problem, mada to ne bi trebalo ništa da poremeti kada je drugo kolo u pitanju su povrede i izostanci napadača, pa će u pripremnim mečevima Vermezović praktično moći da računa na Stefana Šćepovića i eventualno Lazara Markovića koji se oporavlja.

"Najkasnije za sedam dana ću stići ekipu", poručuje sa stranica "Sportskog žurnala" Stefan Šćepović koji se odmorio i zbog medenog meseca propustio početak priprema. On će i biti najveći adut Vermezovića u napadu protiv Maltežana.

Ne propustite