Vermez: "Nije nam se dalo"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.04.2013.
18:15
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović kazao je nakon drugog uzastopnog remija svog tima u prolećnom delu sezone da lopta danas nije htela u mrežu ali da se odmah treba okrenuti pripremi za derbi sa Vojvodinom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako je Partizan u dva kola ispustio četiri boda u Kuli i Užicu petostruki uzastopni šampion Srbije i dalje je na sigurnoj distanci u odnosu na Crvenu zvezdu.

Nakon današnjeg remija u Užicu Vladimir Vermezović je konstatovao da su njegovi napadači neočekivano zakazali u situacijama u kojima su ranije bili nepogrešivi te da i sreća nije bila na strani njegove ekipe.

"Imali smo mnogo prilika i šansi koje su naši fudbaleri obično rešavali ali nam se danas nije dalo" kazao je Vermez u izjavi za TV Arenasport.

Eventualni neuspeh u derbi meču sa Vojvodinom vratio bi neizvesnost u trku za titulu ali je Vermezović ocenio da ne treba unapred davati prognoze već pripremiti meč sa Novosađanima na najbolji mogući način.

"Nama je svaka utakmica derbi a moraćemo da napravimo analzu nakon ove utakmice i vidimo gde smo grešili" zaključio je trener Partizana.

Derbi 22. kola JSL igra se u Humskoj gde šampion Srbije dočekuje trećeplasiranu Vojvodinu.

Ne propustite