Vermez se uzda u revanš...

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.08.2012.
23:07
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Trener Partizana posle poraza od AEL-a u Larnaki priznao da nije zadovoljan ni igrom, ni rezultatom u večerešnjem meču, ali veruje da njegov tim može da odigra mnogo bolje u revanšu, i pored nepovoljnog rezultata.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako je prednost šampiona Kipra minimalna, fudbaleri Partizana večerašnjom partijom nisu ulili poverenje da 0:1 iz Larnake mogu da nadoknade i u Beogradu zabeleže ubedljiviji trijumf.

Trener Partizana Vlada Vermezović priznao je da će to biti jako težak zadatak za njegovu ekipu, ali i da crno-beli ''nemaju drugog izbora, nego da pobede sa dva gola razlike''.

Bez obzira što je lično nezadovoljan kako je njegov tim večeras odigrao, Vermezović ne gubi nadu da u Humskoj može dosta toga na bolje da se promeni.

''Ušli smo sa previše respekta u ovaj meč iako nam to nije bio plan. Primili smo jeftin gol, a uz to nismo iskoristili naše šanse, što se u Evriopi ne prašta. Ipak, sada znamo sa čime se suočavamo, imamo jasnu sliku o rivalu i siguran sam da ćemo odigrati mnogo bolje u revanšu'', poručio je Vermezović.

Nikola Aksentijević je svojom greškom u 13. minutu kumovao porazu, ali trener ne želi da ga kritikuje.

''Neću Aksentijevića da krivim za poraz, jer je, ako izuzmemo tu situaciju, igrao dobro'', zaključio je Vermezović.

Ne propustite