Vermez ''tri puta meri...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.05.2012.
17:56
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Trener Partizana naglašava da kad je u pitanju angažovanje potencijalnih pojačanja, ne želi da se oslanja na tuđe informacije, već želi da se na najbolji način uveri u kvalitete igrača koji se nude crno-belima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vladimir Vermezović je danas istakao da ovih dana dosta radi na formiranju tima za narednu sezonu, ali ne želi da donosi ishitrene odluke u vezi sa mogućim pojačanjima.

''Dosta igrača nam nude ovih dana, ali mi ništa ne želimo da prepustimo slučaju. Svaku informaciju koja nam je bitna dodatno proveravamo, jer ne mogu da se oslanjam samo na ono što mi drugi kažu'', ističe Vermezović u izjavi za mondo.rs.

Okupljanje ekipe je planirano za 11. jun, a potom slede pripreme za narednu sezonu, u kojoj će prva velika iskušenja biti na evropskoj sceni.

Poznata su imena potencijalnih rivala crno-belih, ali Vermezović nikoga ne želi da izdvaja kao neku posebnu želju u žrebu, podsećajući na loše iskustvo crno-belih sa Šamrokom prošle sezone.

''Nije fraza da danas svi igraju fudbal. Neka bi bilo koji kladioničar kaže koja utakmica ima siguran ishod da odem da dam sve pare na taj meč ili koji je to protivnik koga Partizan danas može sigurno da pobedi. Tako moramo da pristupamo, jer nema lakih rivala, ni lakih utakmica'', poručuje Vermezović.

Kako je i najavljivano prethodnih dana, crno-beli će u narednoj sezoni pokušati da dodatno afirmišu pojedince iz svoje omladinske škole.

"Moramo da iskoristimo energiju naših mladih igrača, Lazara Markovića, Ninkovića, Šćepovića, jer to su najveći talenti na ovim prostorima. Naravno, tu je i Aksentijević, kao i oni koje ćemo da priključimo iz Teleoptika - Jojića, Ivkovića, Mitrovića, Aškovškog, Brašanca koji je bio na pozajmici u Smederevu i Davidova, koji je bio u Izraelu...'', ističe Vermezović.

Ne propustite