Vermez: "Umor čini svoje"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.02.2013.
17:28
Izvor: Sportske.net

Trener petostrukog uzastopnog šampiona Srbije i dalje ne brine zbog loše igre svog tima u petom pripremnom meču u Antaliji. Vermez ocenio da naporni treninzi uzimaju danak i da će igra biti bolja kada igrači budu svežiji.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako je Partizan na pet prijateljskih mečeva u Antaliji ostvario samo jednu pobedu trener Valdimir Vermezović nije previše zabrinut.

On je nakon remija sa Admirom kazao da fudbaleri osećaju umor na terenu zbog napornih treninga i da će sa svežinom doći i bolje partije.

"Ozbiljna utakmica kao i sve do sad. Momci su dobro odradili svoj deo posla. Ipak mi igramo ovo iz punog treninga, noge su teške i oni su umorni... Pred nama je još deset dana žešćeg rada i sigurno je da će biti bolje kada budemo svežiji" kazao je Vermezović

On je danas morao da upari štoperski par Ivanov - Stanković da bi video kako će se njih dvojica snaći jer je Ostojić povređen i nije bio u konkurenciji za tim a pohvalio je učinak Nikole Ninkovića i Marka Šćepovića.

"Morali smo da probamo kombinaciju sa Ivanovim i Stankovićem jer je to jedino sa čime za sada raspolažemo u štoperskom tandemu. Zadovoljan sam, raduje me povratak Ninkovića. Bio je ažurniji nego na dosadašnjim utakmicama a Marko Šćepović je pokazao da i umoran može da jednim potezom reši meč" istako je trener Partizana.

I Lazar Marković je dobio priliku da zaigra nakon oporavka od povrede mišića trbušnog zida a Vermezović je rekao da od njega još uvek ne treba očekivati previše.

"Prema Markoviću ne treba biti previše kritičan jer je bio povređen i polako će dobijati sve veću minutažu" zaključio je Vermezović.

Partizan nastavlja sa pripremama u Antaliji a naredni meč u "okrnjenom sastavu" crno-beli igraju protiv Žiangsua u nedelju.

Ne propustite