Vermezović: "Gde ću sa dva leva beka, da se smeje narod!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.03.2013.
14:11
Izvor: Sportske.net, Beta

Iako Vladimir Volkov igra sjajno u reprezentaciji Crne Gore na poziciji levog krila trener Partizana ne želi da eksperimentiše sa dva leva beka u timu pa Vovu radije vidi kao rezervu Aleksandra Lazevskog.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon završetka reprezentativnih obaveza u redove šampiona Srbije vratili su se i mnogobrojni internacionalci a samo je Marko Šćepović zbog povrede ostao pošteđen dok ostali vredno treniraju.

"Šćepović se vratio povređen, dok su svi ostali zdravi i spremni, ne računajući Lazara Markovića, koji je duže vreme van stroja. Očekuje nas težak raspored, ne znamo ni kakvi će biti tereni, ali tim koji dobija, ne treba mnogo menjati, možda malo", rekao je.

"Sreća da je utakmica sa Hajdukom u prvenstvu u nedelju i neće biti poseban problem to što su reprezentativci igrali u petak i utorak, tako će im biti celog života", istakao je trener petostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Vermezović u svom timu ima i jednog standardnog reprezentativca koji ne "viđa" teren od početka prolećnog dela sezone.

U pitanju je Vladimir Volkov koji u reprezentaciji Crne Gore igra na poziciji levog krila i ima ofanzivnu ulogu u ekipi, kao i u Šerifu, ali Vermezović ne planira da "eksperimentiše" sa dva leva beka.

"Volkov u reprezentaciji ne igra na poziciji na kojoj igra u Partizanu i ta njegova pozicija može da nam koristi u napadačkom delu. Međutim, pojeli bi me da izađem sa dva leva beka na teren, Aleksandrom Lazevskim i Volkovim, tako da kada Volkov bude igrao, igraće levog beka. On je spososban da koristi celu levu stranu terena", rekao je Vermezović i dodao da Volkov nije nezadovoljan statustom u timu, da je profesionalac i da strpljivo čeka svoju šansu.

Nedoumica nema kada je u pitanju Aleksandar Mitorvić, dvostruki strelac u pobedi mlade reprezentacije Srbije protiv Bugarske, koji je pohvale je dobio i od selektora Radovana Ćurčića.

"Velika je razlika sada u odnosu na početak sezone, Mitrović je mnogo ozbiljniji, prvenstveno u ponašanju. Bio je klinac, ali je dobar momak i čeka ga svetla budućnost ako nastavi ovako da radi", rekao je trener crno-belih.

"Postoje mnoge menadžerske igrice kada su mladi igrači u pitanju i dokle će Mitrović biti kod nas to ne znam, ali ako ovako nastavi može u veliki klub", završio je Vermezović priču o svojim internacionalcima.

Ne propustite