Vermezović hvali igrače i pravda greške

Autor: Darko Mitrović
subota 07.07.2012.
21:28
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener Partizana bio je zadovoljan posle večerašnje pobede nad Šturmom u Gracu, a posebne pohvale uputio je kapšitenu Iliću, čiji je ulazak promenio dosta toga na bolje u drugom poluvremenu. Ima razumevanja za greške iz prvih 45 minuta...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Već drugu utakmicu zaredom Partizan je morao da u drugom poluvremenu nadoknađuje dva gola zaostatka za rivalom.


Iako su i u večerašnjem susretu tokom prvog poluvremena njegovi igrači grešili u defanzivi, trener Vlada Vermezović nije želeo da im upućuje kritike posle meča.

''Uvek želim da pronađem neku olakšavajuću okolnost za igrače. Bilo je i ovog puta neshvatljivih grešaka, ali to je plod umora, kao i paklene vrućine u prvom delu igre...'', pravda svoje igrače Vermezović.

Kad su u pitanju pohvale za igru u drugom poluvremenu, trener crno-belih je bio znatno rečitiji. Pre svih, izdvojio je kapitena Sašu Ilića, ali i Sašu Markovića, Zabiju, Aksentijevića...

''Još jednom se pokazalo da Partizan izgleda znatno drugačije na terenu kada je u igri Saša Ilić. Što se tiče Saše Markovića, on je cele pripreme kvalitetno odradio, pripremne utakmice je odigrao odlično i mislim da je pred njim lepa karijera. 

Zabija je pokazao da može da bude pravo pojačanje, ali ovaj jedan gol ništa ne može da mu osigura. Aksentijević je izašao iz nezgodne povrede, odigrao 90 minuta i nametnuo se pored desne aut linije'', objašnjava Vermezović.






Ne propustite