Vermezović: "Izašli smo iz krize"

Autor: Beta Beta
petak 19.04.2013.
15:49
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da njegovu ekipu očekuje vrlo teška utakmica protiv Rada u prvenstvu, ali da veruje da je njegov izašao iz krize.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan očekuje ozbiljan izazov protiv ekipe Rada.

"Očekujem vrlo tešku utakmicu protiv ekipe koja je u strahovitom naletu. To je mlada ekipa bez kompleksa, vodjena i zategnuta. Mislim, medjutim, da je naša pobeda u Ivanjici bila prekretnica, jer smo tako zaustavili trend negativnih rezultata i da će nam biti lakše zbog toga", rekao je Vermezović novinarima u Beogradu.

Partizan je imao 11 bodova prednosti na čelu tabele, ali je u tri kola, za samo 10 dana, smanjio tu prednost na svega četiri boda.

"Na poslednje rezultate uticala je reprezentativna pauza, ali i malo opuštanje zbog velike bodovne razlike. Svaka škola se plaća, a mi smo svoju već platili. Partizan ima kvalitet da prevaziđe delom igračku, a delom rezultatsku krizu", rekao je Vermezović.

Rad je trenutno peti na tabeli i tokom cele sezone teško prima golove. Partizan je u prvom delu sezone pobedio golom iz prekida i sa igračem više.

"Rad je u prošlosti zadavao mnogo problema i Partizanu i Crvenoj zvezdi i to bi trebalo da znaju svi koji dolaze na stadion. Ne možemo da igramo bez podrške navijača i oni nam trebaju da zajedničkim naporima dodjemo do titule", rekao je Vermezović.

U sastavu neće biti Miloša Ostojića, koji se nije vratio sa operacije kolena, a o Lazaru Markoviću će se znati više sledeće nedelje, kad počne da trenira.

Utakmica se igra sutra na stadionu Partizana od 19.00.

Ne propustite