Vermezović: "Najteže pripreme do sada!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.01.2013.
11:05
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener petostrukog uzastopnog šampiona Srbije Vladimir Vermezović oduševljen je uslovima koji su sačekali ekspediciju crno-belih na Tari a igračima je poručio da ih čeka "paklenih" sedam dana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nije tajna da šef stručnog štaba Partizana Vladimir Vermezović voli Taru i da je na tu gorsku lepoticu već imao prilike da vodi svoje izabranike na pripreme.

Navijačima Partizana ostalo je u sećanju sjajno proleće 2005. godine kome su prethodile pripreme na Tari pa Vermez ne sumnja da bi isti scenario mogao da se ponovi u nastavku sezone.

"Tara je idealno mesto za pripreme fudbalera, imamo sav komfor ovde zahvaljujući ljubaznom osoblju i maltene smo se odomaćili. Trim staza je pripremljena, imamo sjajne uslove u teretani a tu su i tereni sa veštačkom travomu Bajinoj Bašti. Očekujem da ovih sedam dana na Tari pre svega iskoristimo za jedan kvalitetan uvod za ono što nas očekuje u Antaliji. Ovde imamo optimalne uslove za rad i odmor a iskustvo iz 2005. godine govori da bismo ponovo mogli da imamo uspešno proleće" kazao je Vermezović.

"Čika Crni" je odlučio da se na Taru ode kako bi se "pobeglo" iz Beograda a igrači su se žalili na prezasićenost boravka u "Zemunelu" pa je Tara došla kao logičan izbor.

To ipak neće sprečiti Vermezovića da izvrši "dril" koji bi, prema njegovim rečima, trebalo da bude najteži do sada.

"Mislim da igračima neće teško pasti odvojenost od kuće ali što se tiče rada, ove pripreme će biti teže nego bilo koje pre a vrlo dobro znamo da je Partizan bio jedna od najspremnijih ekipa u prvenstvu. To je pokazao i mali broj povreda tokom prvog dela sezone a testovi su bili mnogo bolji nego ranije što je dobar znak da smo dobro organizovali treninge tokom jeseni" zaključio je Vermezović.

Vermezović je pomalo zagonetno najavio da bi ekipi uskoro mogli da se priključe i novi igrači ali nije išao dalje od te konstatacije pa ostaje da se vidi u kom trenutku će početi da pristižu pojačanja u redove šampiona Srbije.

Pripreme na Tari trajaće do utorka a nakon toga sledi kratak boravak u Beogradu pa odlazak u Antaliju.

Ne propustite