Vermezović: ''Ne bih odbio Partizan, ali imaju Granta...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.05.2012.
19:59
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Nekadašnji trener Partizana ne odbacuje mogućnost da ponovo sedne na klupu kluba iz Humske, ali tvrdi da o tome do sada ni sa kim iz rukovodstva crno-belih nije razgovarao.

kickoff.com
kickoff.com

Povezane vesti

Vladimir Vermezović se, bar srpskim medijima, čini kao jedan od glavnih kandidata da na klupi crno-belih nasledi Avrama Granta o čijem se odlasku gotovo svakodnevno govori posle trećeg poraza od ''večitog rivala'' ovog proleća.

Trener koji je pre sedam godina ostvario zapažen rezultat u Ligi UEFA sa crno-belima nedavno je okončao angažman u Južnoj Africi, gde je sa klupe predvodio Kajzer Čifse i utisak je da bi aktuelna situacija u Partizanu mogla da kao epilog dobije povratak Vermezovića u Humsku. 

Posle medijskih spekulacija u srpskim medijima prethodnih dana, na tu temu oglasio se i sam Vermezović.

 ''Svakako bih razgovarao bih sa Partizanom. Ja sam trener i nikoga ne bih unapred odbio, a pogotovo ne moje crno-bele. Ipak,  niko me nije zvao i nudio mesto trenera, pa i ne znam otkud sada te priče. Partizan ima Avrama Granta'', objašnjava Vermezović, a prenosi danas.rs. 

On je prisustvovao 142. večitom derbiju, ali tvrdi da nije video ono što ga je zanimalo.

''Hteo sam da se na delu uverim u sve lepo što sam pročitao i čuo o Lazaru Markoviću, Ninkoviću, Aksentijeviću. Nažalost, nije ih bilo na terenu, sem Markovića koji je ušao u finišu...'', podseća Vermezović i tvrdi da nije ljut na ''klub u kojem je proveo ceo život'', bez obzira na neka ranija neslaganja sa pojedincima.

''Ne mogu me svi voleti i poštovati. Nemam problem ni sa čijim mišljenjem o meni'', tvrdi Vermezović.



Ne propustite