Vermezović zadovoljan, Lovre lakše povređen

Autor: Darko Mitrović
petak 06.07.2012.
22:50
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener Partizana zadovoljan je igrom njegove ekipe u drugom poluvremenu meča sa Videotonom, a greške iz prvih 45 minuta ga ne brinu. ''Ovaj period za to i služi - da ispucamo kredite i da posle bude ono pravo'', poručio je Vermezović.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crno-beli nisu uspeli da nastave pobedonosni niz na pripremama u Sloveniji, ali obzirom na razvoj događaja na terenu u današnjoj utakmici sa Videotonom, remi protiv mađarske ekipe trener Vermezović maltene doživljava kao pobedu.

Naime, posle prvog poluvremena njegov tim je bio u zaostatku od dva gola, ali je u nastavku uspeo da ga anulira i zasluženo stigne do remija.

''Videoton je jedna ozbiljna ekipa i 2:2 protiv njih nije loš rezultat za ovaj deo priprema. Drago mi je što su momci pokazali karakter i odigrali znatno bolje u nastavku. U prvom poluvremenu je bilo grešaka, ali ovaj period priprema za to i služi, da se svi krediti 'ispucaju', pa da ondfa bude ono pravo'', izjavio je Vermezović.

Goran Lovre je već posle dvadesetak minuta napustio teren zbog povrede, ali prema rečima Vermezovića, povreda nije ozbiljnije prirode.

''Nema istegnuća ili ozbiljnije povrede kolena, dobio je samo jači udarac i verujem  da će biti spreman već za duel sa Šturmom'', poručio je Vermezović.


Ne propustite