Vesić prvi napustio "Marakanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 31.05.2014.
11:18
Izvor: Sportske.net

Letnji prelazni rok zvanično nije počeo ali je "Marakanu" već napustio jedan od članova šampionskog tima. Golman Miloš Vesić prvi je odlučio da ode iz Ljutice Bogdana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pred fudbalskim klubom Crvena zvezda nalazi se turbulentno leto jer će čelnici kluba paralelno raditi na tome da klub izbegne kaznu UEFA i zaigra u Evropi a u isto vreme će se činiti napori da se tim koji je osvoji titulu ne raziđe po sistemu "kud koji, mili moji".

Misija očuvanja i pojačavanja tima biće gotovo nemoguća ako se ima u vidu a Zvezda mnogo duguje a prodaja igrača predstavlja joj jedini izvor prihoda. Prvi odlazak sa "Marakane" crveno-beli ipak neće naplatiti.

Rezervni golman Miloš Vesić odlučio je da završi saradnju sa Crvenom zvezdom mesec dana pre isteka ugovora i da mesto među stativama potraži u inostranstvu.

Nakon što je Vesićev menadžer dogovorio da Draganom Džajićem da golman rođen u Temerinu dobije papire mesec dana pre zvaničnog isteka ugovora, Vesić je dogovorio saradnju sa slovačkim Košicama.

"Proveo sam tri godine u Zvezdi, nisam mnogo branio, spletom okolnosti, ali sam ovu knjigu zatvorio. Radio sam naporno i napredovao od dolaska iz Novog Sada, a posle osvojene titule odlazim pošto sam u godinama u kojima treba da sam na terenu, a ne na klupi" rekao je Vesić za dnevni list "Sport".

Zvezda od Vesićevog odlaska u Košice neće dobiti ni dinar a pride će morati da potroši određenu svotu novca ne bi li u narednoj sezoni imala valjanu zamenu za mladog Predraga Rajkovića jer će i Boban Bajković napustiti klub.

Što se tiče Miloša Vesića, on će u redovima kluba koji je osvojio slovački Kup nastaviti karijeru a društvo će mu praviti zemljaci Boris Sekulić, Ivan Ostojić i Lazar Đorđević.

Ne propustite