Vešović 'doneo' Zahaviju 2.5 miliona evra!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.02.2014.
18:17
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović u petak je zvanično stavio potpis na ugovor sa italijanskim Torinom a menadžerska agencija Pinija Zahavija zaradila 2.5 miliona evra na koje su u Ljutice Bogdana očigledno bili 'gadljivi'.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda i njegovi čelnici nastavili su da dobijaju "šamare", a poslednji je stigao iz Torina, gde je Marko Vešović stavio potpis na ugovor sa "Bikovima".

Crnogorski internacionalac od narednog kola biće u konkurenciji za tim a ono što najviše boli u čitavoj priči je činjenica da se Zvezda još jednom "odrekla" lepe zarade.

Naime, kako navode "Novosti", menadžerska agencija poznatog fudbalskog agenta Pinija Zahavija zaradila je 2.5 miliona evra na transferu Marka Vešovića a Zvezda od tog novca neće dobiti ni centa!

Naprotiv, crveno-beli će morati da isplate novac koji su Vešoviću dužni što je i bio razlog zbog kog je desni bek odlučio da zatraži raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom FSS.

Iluzorno je navoditi imena igrača na kojima je Zvezda u poslednjih godinu dana izgubila silne milione ali nikada nije na odmet još jednom postaviti pitanje čelnicima kluba iz Ljtice Bogdana, da li je toliko teško naučiti na greškama i ispravljati ih kako klub ne bi trpeo!

Ne propustite