Vešović: "Kragujevčani su sami krivi za kartone"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 17.09.2012.
14:56
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović zadovoljan novom upisanom pobedom, ne razume zbog čega su protivnički fudbaleri bili toliko nervozni.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Svestan da njegov tim nije pokazao preterano kvalitetnu i dopadljivu igru na „Čika Dači“, fudbaler Marko Vešović ističe da je najvažnije da je njegov tim obezbedio važnu pobedu.

„Nismo pokazali naročito kvalitetnu igru, ali prebrodili smo izuzetno teško gostovanje u Kragujevcu.“

„Pišu se tri boda, lično bih izabrao da svaku utakmicu do kraja prvenstva odigramo lošije, ako ćemo da ređamo pobede. Meč sa Radničkim je bio uvod u seriju teških gostovanja koja nas očekuju.“, rekao je Vešović koji se osvrnuo i na crvene kartone koje su dobili fudbaleri Radničkog.

Ne znam zašto su bili toliko nervozni?“

„Sami su najviše krivi za kartone koje su dobili i smatram da su oba isključenja bila opravdana. Nama je to ostavilo dosta prostora za kontre i polukontre, i da smo bili malo prisebniji u završnici, mogli smo i ubedljivije da slavimo.“, istakao je Marko Vešović.

Dodaje fudbaler Crvene zvezde da su se Kragujevčani neopravdano žalili na pojedine sudijske odluke.

„Igrači Radničkog su bili tokom cele utakmice neobjašnjivo grubi. U nekim momentima više su se ponašali kao ragbisti, nego kao fudbaleri. Razumem da su nervozni svojim igrama na početku sezone, ali Zvezda nije klub protiv koga bilo ko može da traži izlaz iz krize.“, zaključio je Vešović.


Ne propustite