Vešović: "Mirna mreža mnogo znači"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.08.2013.
23:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Desni bek Crvene zvezde Marko Vešović smatra da je pobeda bez primljenog gola jako važna za njegov tim koji se u prethodnom periodu nije mogao pohvaliti čvrstinom u zadnjoj liniji.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako je u prvih petnaest minuta utakmice u Kruševcu "duvalo" pred Bajkovićevim golom, Crvena zvezda je uspela da ostane nesavladana na gostovanju Napretku, i što je još važnije, postigne jedan gol vredan tri boda.

Marko Vešović bio je deo odrane koja je prvi put od početka šampionata uspela da sačuva gol pa nakon utakmice nije krio da postoji dovoljno razloga za zadovoljstvo.

"Mislim da imamo razloga za zadovoljstvo zbog toga što smo uspeli da sačuvamo svoju mrežu tokom cele utakmice, a što nismo uspevali u nekim ranijim mečevima. Mi smo ekipa koja uvek igra za gol više i sigurno da nam je mnogo lakše kada u defanzivi odradimo sve zadatke jer u napadu imamo dosta kvalitetnih pojedinaca koji mogu da reše meč" kazao je Vešović.

Crnogorski internacionalac ocenio je još da on i saigrači mogu posebno da budu ponosni na način na koji su odigrali u drugom delu meča te da je i publika imala šta da vidi pod "Bagdalom".

"U prvom poluvremenu je bilo prilika na obe strane, i naš protivnik je mogao do gola, ali nisu iskoristili svoje šanse, za razliku od nas koji smo u prvih 45 mintua stekli prednost pogotkom Pečnika. Mislim da je svaki gledalac koji je večeras bio na stadionu u Kruševcu mogao da uživa u lepoj fudbalskoj predstavi sa puno šansi u lepom fudbalskom ambijentu" zaključio je desni bek Crvene zvezde.

Marko Vešović dodao je da se sada svi okreću predstojećem duelu u Kragujevcu nakon kog će uslediti dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za nadolazeći Mondijal u Brazilu.

Ne propustite