Vešović obećava bolju, bržu i efikasniju Zvezdu...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 27.02.2012.
12:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zadovoljan pripremama, svojim četvrtim po redu u dresu Crvene Zvezde, Marko Vešović sa velikom dozom optimizma očekuje početak prolećnog dela sezone u Jelen Super ligi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mladi reprezentativac Crne Gore priprema se za put u Bratislavu gde će njegova zemlja odigrati meč sa Slovacima.

Izuzetno zadovoljan učinkom na pripremama, prvotimac Crvene Zvezde, jedva čeka subotnju premijeru protiv Spartaka pred domaćom publikom i, nada se, punom Marakanom.

„U Beograd se vraćam u četvrtak, očekujem da ćemo svi biti spremni za subotnji meč kada će navijači imati priliku da vide bolju, bržu i efikasniju Crvenu zvezdu.“ ističe Vešović.

Svoje mišljenje vešović bazira na izuzetno dobrom radu na pripremama koje su donele boljitak u njegovoj igri.

„Baš dobre pripreme.“

„Sve je bilo besprekorno. Igrao sam dosta, šef mi je ukazao poverenje i očekujem dobru polusezonu. Radio sam najviše na mirnoći u završnici i trudio se da budem bliže protivničkom golu, jer su mi to u prethodnom periodu bila dva najveća nedostatka.“

Zvezdin prvotimac se osvrnuo i na dolazak velikog broja novajlija koje su povećale konkurenciju u timu.

Igrači koji su došli tokom zime su pun pogodak. Uverili smo se tokom pripremnog perioda da poseduju veliki potencijal i talenat. Verujem da im pritisak igranja u Zvezdi i pun Sever neće okovati noge, već da će im dati dodatni vetar u leđa.“ zaključio je Marko Vešović.


Ne propustite