Vešović produžio ugovor, na redu ostali...

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.05.2012.
17:48
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Crvena zvezda konačno će, za razliku od prethodnih godina, učiniti sve da zadrži najbitnije igrače koji su činili "kostur" tima tokom uspešnog prolećnog dela sezone. Vešović je "povukao nogu", očekuju se potpisi ostalih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako saznaje "mondo" Marko Vešović prvi je igrač Crvene zvezde koji je produžio ugovor sa tim klubom čime je započet projekat zadržavanja najbitnijih igrača u timu.

Želja sportskog sektora ekipe iz Ljutice Bogdana je da u najskorije vreme otpočnu pregovore sa trojicom najbitnijih igrača kako bi se videlo da li je moguće zadržati ih u timu.

Radi se o Evandru, Tošiću i Lazoviću koji su na svojim pozicijama ovog proleća bili neprikosnoveni.

Ukoliko se ostvare želje Crvene zvezde, i pomenuti trojac ostane na "Marakani", nema sumnje da bi naredne sezone ekipa bila daleko bolji rival Partizanu u borbi za titulu.

Tome treba dodati i sve izvesniji dolazak Australijanca srpskog porekla, Elija Babalja, koji bi pojačao konkurenciju u napadu tima koja je već velika.

Robert Prosinečki poručio je da treba sačekati kraj šampionata kako bi se videlo ko će ostati u klubu a da se nakon toga napravi plan šta dalje.

"Posle nedelje ćemo videti koliki će biti budžet, šta ćemo raditi, ko će otići, da li možemo da dovedemo igrače koje želimo... Sve ćemo to videti posle Vojvodine. Prvo ću pričati s igračima, pa sa upravom i tada ću moći da vam kažem više" rekao je Prosinečki i dodao sledeće.

"Zvezda ima lepu budućnost sa ovom ekipom. Momci mogu mnogo da napreduju, ima prostora za to i to je super. Znači da nije dostigla limit. Verujem da Zvezda može bolje i nadam se dobrim pripremama. Ne bežimo od toga da su nam potrebna još dva, tri pojačanja, koja će Crvena zvezda pokušati da dovede" zaključio je trener crveno-belih.

Zvezda se u poslednjem meču tekuće sezone sastaje sa Vojvodinom u Novom Sadu i nakon toga treba očekivati period tihovanja a onda i adekvatne akcije koje će sportski sektor kluba iz Ljutice Bogdana sprovesti.

Ne propustite