Vešović upisao 'stotku'!

Autor: Beta Beta
subota 31.08.2013.
21:58
Izvor: Beta

Bek Crvene zvezde u Kragujevcu protiv Radničkog obeležio vredan jubilej - 100 nastupa u dresu kluba sa Marakane. Ponosan na tu činjenicu, reprezentativac Crne Gore izrazio želju da odigra bar još toliko mečeva za Zvezdu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović odigrao je protiv Radničkog u Kragujevcu stotu utakmicu u crveno-belom dresu, a kazao je da neće imati ništa protiv da odigra još stotinu.

"Velika je čast odigrati 100 utakmica u crveno-belom dresu. Znam da su mnogi veliki igrači koji su nastupali za naš klub zabeležili manje nastupa i zbog toga mi je ovaj jubilej još draži. Ne bih imao ništa protiv da u Crvenoj zvezdi odigram još 100 utakmica, jer ovo mi je četvrta sezona u klubu", rekao je Vešović za sajt kluba.

Vešović koji je došao u Zvezdu juna 2010. godine, rekao je da je meč bio težak, ali da je ostvarena važna pobeda.

"Ne znam kako je delovalo sa tribina, ali nama igračima teren nije bio idealan. Lopta se teže kretala zbog čega smo u pojedinim trenucima igrali sporije nego što to možemo. Ipak, osvojili smo izuzetno važna tri boda, ušli smo u mini seriju od tri uzastopne pobede koja nam mnogo znači na planu samopouzdanja", rekao je crnogorski fudbaler.

"Na pauzu odlazimo u dobrom raspoloženju, i jedva čekamo nastavak prvenstva", dodao je Vešović koji sutra putuje za Podgoricu gde će se pridružiti reprezentaciji Crne Gore na pripremama za utakmicu kvalifikacija za svetsko prvenstvo u Brazilu.

Ne propustite