Veterani igrali za Milojevića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.04.2013.
13:03
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

U Jagodini je odigrana humanitarna utakmica između veterana FK Jagodina i veterana Makedonije koja je imala za cilj prikupljanje novčanih sredstava za pomoć bivšem golmanu Jagodine i Crvene zvezde Zvonku Milojeviću.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Kako je i bilo najavljeno, na stadionu pod Đurđevim brdom odigrana je prijateljska humanitarna utakmica veterana Jagodine i Makedonije.

Cilj odigravanja utakmice bio je prikupljanje novčanih sredstava koja su potrebna za nastavak lečenja bivšeg golmana Jagodine i Crvene zvezde Zvonka Milojevića.

Popularni Miloje je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koju je doživeo pre šest godina u Nemačkoj od čijih posledica i dalje nije u mogućnosti da hoda.

Za veterane Jagodine igrali su bivši fudbaleri ovog superligaša sa kojima se Milojević odlično poznaje i sa kojima je imao prilike da igra. I gosti su u svojim redovima imali one koji su zajedno sa Milojevićem branili boje Crvene zvezde poput Ilije Najdoskog.

Pobedu od 6:3 slavili su Makedonci a nakon svega ostaje žal što više navijača nije došlo na stadion kako bi se uključili u akciju.

Ne propustite