Veto na prodaju napadača?

Autor: Boris Jovanović
sreda 12.12.2012.
12:31
Izvor: Sportske.net, Sport

Kako sada stvari stoje Kelvin Mateus nerealna meta, crveno-beli će teško i do svog nekadašnjeg omladinca Despotovića, pa će ponuda Štutgarta za Kasalicu biti odbijena.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kalvin Mateus jeste želja Zvezde, on može da igra ili polušpica ili po levom boku u formaciji 4 - 3 - 3, ali i na "Marakani" nisu sigurni koliko je realno da on stigne u Srbiju.

Pre svega, počeo je da dobija šansu u prvom timu, pitanje je koliki bi motiv imao da zaigra u ligi koja nije mnogo iznad druge portugalske u kojoj se takmiči drugi tim "Zmajeva".

Što se Đorđa Despotovića tiče, njegova želja nije sporna ali je igrač Spartaka. Subotičani traže novac i procente, teško će im Zvezda izaći u susret.

To praktično smanjuje manevarski prostor, od napadača Janković verovatno neće računati na Babalja čiji je učinak bio zanemarljiv prošle jeseni.

Međutim, kako je potvrdio Fredi Bobić direktor Štutgarta, "Švabe" su poslale ponudu za Filipa Kasalicu koja je blizu 2 miliona evra.

"Sport" piše da je Dragan Džajić stopirao taj transfer jer je procena da će Kasalica biti potreban klubu tokom proleća, ali i da bi cena mogla da mu poraste.

Ostaju naravno Mudrinski, verovatno i Lazović, kao i Milunović, a kvintet napadača bi mogao da zatvori Asamoa, mada je problem to što zauzima mesto stranca...

Ne propustite