Vežite se - Kreće kuvanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.09.2013.
19:24
Izvor: Sportske.net

Manje od sat vremena ostalo je do početka duela Srbije i Hrvatske a oko "Marakane" i na samom stadionu polako počinje da se stvara uzavrela atmosfera karakteristična za ovakve vrste utakmica.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Fudbalske reprezentacije Srbije i Hrvatske spremne su da za manje od dva sata počnu drugi međusobni okršaj u tekućoj godini.

Čitaoci portala 'sportske.net' iz minuta u minut mogu pratiti šta se dešava u prestonici Srbije i na njenom najvećem stadionu a od 20 i 45 kreće tekstualni prenos.

Na prilascima stadionu raspoređene su jake policijske snage koje će večeras brinuti za bezbednost učesnika ove sportske priredbe a policijski helikopter nadleće "Marakanu".

U 19 časova na teren "Marakane" izašli su zvaničnici UEFA koji su proverili da li su ispunjeni svi uslovi da meč bude odigran.

Dvadesetak minuta kasnije, ispraćeni zvižducima malobrojnih navijača koji su već na tribinama, na teren su izašli reprezentativci Hrvatske.

Ako je suditi po slici koja nas je dočekala na stadionu, "Marakana" neće biti ispinjena do poslednjeg mesta a od izvora sa lica mesta dobili smo informaciju da je do 16 časova prodato svega 18.000 karata.

Ineresantno je da je prva zastava koja je postavljena na ogradi severne tribine ona sa imenom grada Vukovara. Imajući u vidu trenutnu situaciju u tom gradu logično je što je kolegama iz Hrvatske ona privukla najveću pažnju.

vukovar

Prvi uvredljivi pokliči sa tribina na račun reprezentacije Hrvatske prolomili su nešto pre 20 časova a odmah potom usledilo je dobro poznato skandiranje odlazećem predsedniku Tomislavu Karadžiću!

Uz zvuke pesme "Marš na Drinu" na teren je istrčao Vladimir Stojković i počeo zagrevanje za predstojeći meč. Među hrvatskim kolegama moglo se uočiti da nezadovoljstvo zbog Marša koji se začuo sa raglasa.

Tačno u 20 časova golmani reprezentacije Hrvatske prvi su probili led i istrčali na teren praćeni zvižducima sa tribina.

Nedugo potom na teren izlaze i reprezentativci Srbije kako bi počeli zagrevanje za duel koji počinje za četrdeset minuta. Sa tribina stiže podrška našim reprezentativcima ali i uvrede na račun gostiju.

Ne propustite