Vidić odlazi, on dolazi!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 07.04.2014.
23:31
Izvor: Sportske.net

Miloš Veljković je jedan od dečaka zlatne omladinske reprezentacije Srbije sa poslednjeg EP u Litvaniji, a večeras je konačno dobio priliku da zaigra u najjačoj ligi na svetu u dresu kluba koji se bori za ulazak u Ligu šampiona, Totenhemu.

tottenhamjournal.co.uk
tottenhamjournal.co.uk

Povezane vesti

Jedan od najstandardnijih i najboljih fudbalera omladinske selekcije Totenhema, dečak rođen u Bazelu 26. septembra 1995. godine, dobio je priliku od Tima Šervuda da debituje za prvi tim i to baš u najjačoj ligi na svetu.

Iako je odigrao svega par minuta u meču sa poslednjeplasiranim Sanderlendom, ovaj nastup će mnogo značiti mladom Veljkoviću koji je u ovaj klub došao iz Švajcarske još davne 2011. godine.

Kao kadet nastupao je za selekciju Švajcarske, na čijim utakmicama je primećen od strane skauta Pevaca. I to ne samo od njih, među zainteresovanima su bili Mančester Junajted, Liverpul i Aston Vila, ali je ipak ekipa Totenhema bila najkonkretnija.

Nakon tri godine rada u mlađim selekcijama, on se ove često nalazio na klupi, posebno u utakmicama Lige Evrope, a danas je dobio priliku da oseti travu premijerligaških terena.

Da podsetimo, on je sa omladinskom selekcijom Srbije na čijem čelu je bio Ljubinko Drulović osvojio zlato na EP u Litvaniji 2013. godine.

Iz te zlatne generacije on je poslednji u nizu koji je dobio šansu u prvom timu svog kluba, Aleksandar Mitrović je standardan u dresu Anderlehta, Uroš Đurđević takođe dobija sve više prilike za Vitese, Sergej Milinković-Savić je jedan od boljih igrača Vojvodine u ovom trenutku, a sada je i Miloš Veljković konačno dobio priliku da se oproba u Totenhemu.

Njegov veliki san je da zaigra za A selekiju Srbije, a ukoliko nastavi da radi dobro u Londonu verujemo da će ga jednog dana i ostvariti.

Nemanja Vidić odlazi na leto iz Mančestera, ali će Premijer liga dobiti novog Srbina na poziciji štopera upravo u ovom mladiću.

Mi mu želimo da bude uspešan barem kao Užičanin.

Ne propustite