Vignjević: "Ima još da se radi!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 21.02.2013.
11:00
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Nakon generalne probe protiv bugarskog CSKA, trener Vignjević je dao ocenu pripremnom periodu i istakao da njegov tim mora još neke stvari da popravi do početka proleća.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina dočekao je višestrukog prvaka Bugarske na stadionu „Karađorđe“, izabranici Nebojše Vignjevića su zahvaljujući raspoloženom Kataiju srušili Armejce i tako na pravi način okončali pripreme za nastavak sezone.

Trener novosadskog kluba ističe da je utakmica sa bugarskim CSKA bila jedna dobra provera, kaže da postoji još stvari koje treba srediti do premijere sa Smederevom.

"Bila je ovo dobra provera za nas i još jedna pobeda. Imali su igrači Vojvodine želju da pokažu i više nego što je trebalo u ovom meču, a CSKA je pokazao da je ekipa koja može da kazni naše propuštene prilike."

„Nisam prezadovoljan onim što smo pokazali, naročito ne u poslednjih 15 minuta. Ima stvari na kojima ćemo raditi do meča sa Smederevom.“, rekao je Vignjević nakon meča.

Sa druge strane, trener CSKA Miodrag Ješić, veruje da je Vojvodina spremna za start.

„Vojvodina ima igru i mislim da je spremna za skori start. Želim im mnogo sreće na proleće.“, istakao je trener gostiju iz Bugarske.


Ne propustite